Hamar Idrettslag


Gratulerer med Barrierefri fritids inkluderingsmerket!

Tusen takk!

Fortell litt om Hamar idrettslag (HIL) og hva slags aktiviteter dere har

Vi er Hamar Idrettslag. Vi har tatt på alvor at alle barn har rett til å velge fritidsaktivitet. Derfor har vi nå gjort en hel rekke interne oppdateringer, forbedringer og satsninger slik at alle våre 13 idretter er tilrettelagte. Vi har også egne ferieaktiviteter, f.eks. for blinde og svaksynte og utviklingshemmede. Våre aktiviteter er: bandy, basketball, fotball, friidrett, HIL eldre, kunstløp, paraidrett, skøyter, svømming, tennis, triatlon og turn.

Hvorfor ville dere ta merket?

Fordi det er viktig at idrettene er et trygt sted der alle kan føle seg velkommen! Mange finner en trygghet i inkluderingsmerket, det er et bevis på at vi gjør en solid jobb på å bli bedre. Sammen med Unge funksjonshemmede har vi en stor bredde av kunnskap, erfaringer m.m. Dette er vi glade for å kunne bygge videre på.

Hanne og Victoria fra Barrierefri fritid står utenfor Hamar idrettspark og overrekker barrierefri fritids diplom til parakonsulent Camilla og daglig leder Andrea i Hamar idrettslag.

På bildet fra venstre: Hanne Johnsrud Fjellheim, Camilla Ruud Hansen, Andrea Falkenhem og Victoria Gangsøy Mishra.

 

Hva skal Barrierefri fritid og Hamar idrettslag samarbeide om videre?

Vi skal fortsette å synlige at alle har rett til å velge fritidsaktiviteter. Vi skal gå foran som er foregangslag. Sammen skal vi se på mulighetene for å lage et bærekraftig system som varer over tid. Hedre alle ildsjeler, og bygge et system som lar oss alle blomstre. Helt fra bakkenivå!



Kontaktinformasjon

para@hamaridrettslag.no

www.hamaridrettslag.no



Ønsker dere å bli med i sertifiseringsordningen Barrierefri fritid eller vil lære mer om funksjonsmangfold og tilrettelegging? Ta kontakt på barrierefri@ungefunksjonshemmede.no!

Neste
Neste

KFUK-KFUM-speiderne